Magistor straal- & verspaningstechniek | ’n Minuut voor Magistor

Welkom Jolande en Albert

Albert en Jolande, onze nieuwe Magistorianen

Ons assortiment straalmiddelen en verspaningsgereedschappen van gerenommeerde leveranciers is goed en compleet. Uit voorraad of snel leverbaar. We weten als geen ander hoe ze het beste worden ingezet in uw processen. We hebben persoonlijk en direct contact met de klant. Plezier in ons werk en met elkaar. En onze passie is ijzersterk! Een combinatie die werkt, getuige het groeiende aantal relaties. Om dit alles te behouden, breiden we onze organisatie verder uit.

Allereerst zette kort geleden Albert Goossen z’n 1e stappen als Magistoriaan. Hij is vanaf eind november de welkome versterking voor alle werkzaamheden rondom transport en logistiek.

Daarnaast maakt Jolande Besten vanaf 1 januari deel uit van het Magistor team. Zij gaat de financiële administratie voor haar rekening nemen.

Jolande en Albert, veel plezier en succes !

KERSTDONATIE 2018

Kerst donatie 2018 Magistor LUGA Care

In het verleden verrasten wij relaties rond kerst met een persoonlijk geschenk als dank voor het vertrouwen en de samenwerking. Daarbij spraken we de wens uit dat dit zou voortduren. In 2014 besloten we een eigentijdse invulling te geven aan die gedachte en aan de kerstperiode, ook passend bij ons idee en gevoel rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op onze website daarover hier meer.

Na Kika, Carelanka, Leergeld en Red een Kind gaat onze kerstdonatie van € 5.000 dit jaar naar LUGA Care. Dit is een relatief kleine organisatie, die actief is met projecten op het gebied van scholing, educatie, medische zorg en voorlichting voor kansarmen in en rond het dorp Busaana (Uganda). Samen met LUGA Care bepalen we binnenkort het specifieke project, dat de bestemming van onze donatie zal zijn. Via deze nieuwsbrief en onze sociale media kanalen doen wij daarna regelmatig verslag van de voortgang.

BEREIKBAARHEID TIJDENS FEESTDAGEN

Tijdens de komende feestdagen zijn wij gewoon bereikbaar, met uitzondering van:
* di. 25 en wo. 26 december (1e/2e kerstdag)
* ma. 31 december (oudejaarsdag)
* di. 1 januari (nieuwjaarsdag)

homepage Magistor

TOT VOLGEND JAAR!