Innovatieve nanocoatings en droogijsmachines

Oppervlaktebehandelaars in de vervoersmarkt, hoogwerkersindustrie en mest verwerkende industrie kunnen tijdens SURFACE Campus hun hart ophalen in de stand van Steur Industrial Coating BV, die diverse noviteiten toont.

Zoals de in eigen huis ontwikkelde nanocoatings, die zeer krasbestendig én hydrofoob zijn. “Bijzonder is onder andere onze nanocoating met non-stick eigenschappen”, vertelt eigenaar Jack Steur. “Deze coating kan eenvoudig aan de binnenzijde van de oplegger worden aangebracht, waardoor deze eenvoudiger en in zijn geheel te legen is.”

Ook interessant is het gepatenteerde PPS-systeem van Steur Industrial Coating BV, waarbij oppervlakken met droogijs worden voorbehandeld en vervolgens direct gespoten kunnen worden. “Separaat ontvetten en schuren is hierbij niet meer aan de orde, waardoor kostbare arbeidstijd wordt bespaard.”

Tot slot toont de specialist uit Oudenbosch zijn complete lijn CRYONOMIC droogijs-productie en -straalmachines. U vindt Steur Industrial Coating B.V. in stand 7c25.

Tekst en beeld: Steur Industrial Coating BV