Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Vision, Robotics & Motion 2018

6 juni - 7 juni

Robotica is niet meer weg te denken binnen de industrie. Waar de aansturing van robots vroeger een complex verhaal met veel programmeerwerk was, wordt het werken met robotica steeds toegankelijker. Zo zijn er zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De ontwikkelingen gaan razendsnel en maken dat de samenwerking tussen mens en robot steeds intensiever wordt. De laatste generatie robots, de collaboratieve robot (cobot), maakt dan ook een opmars. Hoe integreert u deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer en waar begint u?

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering en robotica

Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Hoe u dit realiseert, ontdekt u tijdens de 17eeditie op 6 en 7 juni 2018 van Vision, Robotics en Motion.

Gegevens

Begin:
6 juni
Einde:
7 juni
Website:
https://www.vision-robotics.nl

Organisator

Mikrocentrum
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
E-mail:
Website:
https://mikrocentrum.nl

Locatie

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117, Veldhoven, 5504RM Nederland
+ Google Maps