Efficiënte toevoegingen en uitgebreide mogelijkheden voor Timesavers machines!

Met meer dan 70 jaar ervaring en een enorm klantenbestand wereldwijd, erkent Timesavers als geen ander de behoefte aan en de kracht van voortdurende ontwikkeling en innovatie.

Timesavers International BVDe Timesavers 42 series WWRBW

Op EuroBLECH, de vakbeurs voor de internationale plaatwerkindustrie in Hannover, presenteert Timesavers een combinatie van de ultramoderne roterende borstelmachine 42 series WWRBW en een ‘Add-on’. Deze nieuwe Add-on maakt de 42 series veelzijdiger dan ooit en bespaart u nog meer tijd bij het ontbramen en afronden van uw product. Voordat de werkstukken worden ontbraamd of afgerond in de machine, passeren ze een speciale zone van de transportband. Deze Add-on zone van de machine ontbraamt de onderkant van het product en geeft ze een afronding op de rand.

Door deze combinatie wordt tijd bespaard omdat het product niet langer tweemaal door de 42-WWRBW machine hoeft te gaan en daardoor alleen het laden en ontladen moet worden uitgevoerd door een operator. Bovendien verhoogt de ontwikkeling het niveau van integratie in volautomatische verwerkingslijnen, zoals verwacht wordt in de nieuwe norm “Industrie 4.0”.

Timesavers International BVDe 32 series WRBW.

Weg met zware slakken
Ook presenteert Timesavers hun nieuwe aggregaat, de ‘Hammer Head™’. De Hammer Head™ is ontworpen om zware slakken te verwijderen van grotere staalproducten. Met dit nieuwe aggregaat zullen de spare parts kosten voor de machines verlagen. De Hammer Head wordt tentoongesteld op de 42 series HWRB machine. Met deze combinatie wordt getoond hoe u alle functies van deze machine kunt combineren.

Het oog wil ook wat
Daarnaast presenteert Timesavers zijn 12 series machine met een compleet nieuwe look. Niet alleen biedt de 12 series een geweldige afwerking, met afronding en ontbramings-mogelijkheden voor een betaalbare prijs, maar ziet deze er beter uit dan ooit met het nieuwe Timesavers-ontwerp. Het nieuwe ontwerp wordt voor de eerste keer getoond op de EuroBlech 2018, naast de populaire 42 series WWRBW met de nieuwe Add-on, de 42 series HWRB met Hammer Head™ aggregaat, de 32 series WRBW, de 22 series WMDB, de 12 series en onze betrouwbare 10 series handmatige slijpmachine! Bezoek Timesavers in Hannover, hal 14, stand L41!.    

Tekst: Timesavers   Beeld: Limit Fotografie
Uitgelichte afbeelding: 
De 10 series Manual Grinder.