Dual Contact – TENDO E compact

De SCHUNK TENDO E compact hydraulische gereedschapshouder met gelijktijdig contact tussen de machinespindel en flens, elimineert de ruimte tussen de flens van de gereedschapshouder en de voorzijde van de machinespindel, bij machinespindels met een BT-opname en een CAT-opname.

Nu met gelijktijdig contact tussen spindel en flens, met BT en CAT-opnames.

TENDO E compact met spindel en flenscontact, combineert hoge klemkrachten en een excellente vibratiedemping, een uitstekende buigvastheid en torsiebelasting. Met uitstekende bewerkingskwaliteit en nauwkeurigheid, worden de snijwaarden aanzienlijk verhoogd en zo de productietijd en de kost verminderd. Bij zwaar verspanen, boren, ruimen en tappen, genieten gebruikers van een uiterst hoge oppervlaktekwaliteit.

SCHUNK TENDO E compact met gelijktijdig spindel en flenscontact is beschikbaar in opname BT 30 (Ø 12, Ø 20), BT 40 (Ø 12, Ø 20), starter kit in BT 30 en BT 40, en CAT 40 (Ø 20).

Quality for money!
TENDO E compact is het antwoord op de hogere eisen in volume verspaning – eisen die niet meer economisch voldaan kunnen worden door ER spantangen, krimphouders, WELDON en freeshouders, en budgetvriendelijke hydraulische expansie gereedschapshouders, in te zetten.

De TENDO E compact is bovendien aantrekkelijk geprijsd, dit maakt het gemakkelijker om te wisselen van mechanische en thermische gereedschapshouders naar beduidend nauwkeurige TENDO kwaliteit.

Eigenschappen

  • Permanente rondloopnauwkeurigheid < 0.003 mm
  • Tot 300% langere levensduur van het gereedschap
  • Voor universeel gebruik in groot volume verspanen voor frezen, boren, ruimen, tappen
  • Gereedschapswissel in enkele seconden
  • Fijn gebalanceerd – voor HSC/HPC verspanen
  • Klemmen van alle standard schachttypes
  • Onderhoudsvrij

schunk.com/tendo-e-compact-dc