Yamazaki Mazak Nederland B.V.

Yamazaki Mazak Nederland B.V.
Peppelkade 54,
NL 3992 AK Houten

Tel: +31 (0)30 634 4030
Fax: +31 (0)30 634 4035
Email: sales@mazak.nl

Service & Application
Email: service@mazak.be
Tel :  +32 16 39 16 11
Service 24/7 : +32 16 39 16 69

Spare Parts
Email : parts@mazak.be
Tel : +32 16 39 16 94

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Nederland B.V.

Yamazaki Mazak

Verticaal of horizontaal verspanen?

Vooraleer een nieuwe machine effectief op de werkvloer staat te draaien, zijn er heel wat beslissingen aan voorafgegaan. Wat bewerkingscentra betreft is één van de belangrijkste knopen om door te hakken of men horizontaal of verticaal aan de slag wil gaan.

Lees meer »
Yamazaki Mazak

Doorgedreven ondersteuning, ook na levering

In Haasrode staat het Europees Parts Center van Yamazaki Mazak. Meer dan 97% van alle orders wordt op de dag van bestelling uitgestuurd per transport. Op en top ondersteuning die perfect aansluit bij Mazak’s streven naar perfectie: een betere kwaliteit met levering op een korte termijn en een doorgedreven support na levering.

Lees meer »