Yamazaki Mazak Nederland B.V.

Yamazaki Mazak Nederland B.V.
Peppelkade 54,
NL 3992 AK Houten

Tel: +31 (0)30 634 4030
Fax: +31 (0)30 634 4035
Email: sales@mazak.nl

Service & Application
Email: service@mazak.be
Tel :  +32 16 39 16 11
Service 24/7 : +32 16 39 16 69

Spare Parts
Email : parts@mazak.be
Tel : +32 16 39 16 94

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Nederland B.V.

VRX inside kopiëren

De weg naar het rendabel produceren van kleine series

Blijven vernieuwen. Het is hoe Yamazaki Mazak telkens opnieuw het verschil maakt voor zijn klanten. Dat was het afgelopen jaar niet anders. Met de introductie van de Variaxis i-300 AWC, een compact simultaan vijfassig bewerkingscenter, voelt de Japanse specialist de behoeften in moderne verspaning perfect aan.

Lees meer »
Metaalbewerking 01 kopiëren

Aandachtspunten bij het automatiseren van een freesmachine

In tijden van schaarste aan technisch personeel en groter wordende kwaliteitseisen, is automatisering in vele gevallen het best mogelijke antwoord van bedrijfsleiders om de rendabiliteit te garanderen. Voor frezen is dat niet anders en de machines vallen bovendien goed te automatiseren, vaak eenvoudiger dan een draaibank.

Lees meer »
Yamazaki Mazak

Verticaal of horizontaal verspanen?

Vooraleer een nieuwe machine effectief op de werkvloer staat te draaien, zijn er heel wat beslissingen aan voorafgegaan. Wat bewerkingscentra betreft is één van de belangrijkste knopen om door te hakken of men horizontaal of verticaal aan de slag wil gaan.

Lees meer »