TechniShow

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Postadres:
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer

T (088) 4008550
info@fptvimag.nl
L www.fptvimag.nl

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

De TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Leveranciers presenteren hun nieuwste producten en laten u kennismaken met actuele innovaties. U staat vooraan bij één van de talrijke (product)demonstraties, zodat u direct ervaart welke oplossing het het beste voor u is. Daarnaast stelt u uw eigen programma samen uit het brede aanbod van vakinhoudelijke kennissessies, seminars, congressen guided tours en netwerkmogelijkheden. Uw beursbezoek van 15 – 18 maart is gratis.

FPT-VIMAG is de trotse eigenaar van de TechniShow.

Nieuws gerelateerd aan TechniShow

Yaskawa TechniShow

Lang leve de revolutie!

In het interview wat wij voor de TechniShow mochten hebben met Floris de Zwart, Brandmanager Maakindustrie bij de Jaarbeurs en Ramon Dooijewaard, directeur FTP-VIMAG (de eigenaar van de TechniShow), voorspelden de heren al dat de 2018 editie voor veel kantelmomenten zou gaan zorgen.

Lees meer »