Mikrocentrum

Bezoekadres:
De Run 1115
5503 LB Veldhoven
Nederland

Postadres:
Postbus 359
5600 AJ Eindhoven
Nederland

T: +31 (0)40 296 99 11
E: info@mikrocentrum.nl
W: http://mikrocentrum.nl

 

Mikrocentrum: opleiden, ontmoeten & ondernemen
Als onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie ondersteunt Mikrocentrum industriële en high tech organisaties met cursussen, events en netwerkbijeenkomsten. Kennisvergroting, netwerkverbreding, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het versterken van de concurrentiepositie staan hierbij centraal. Ons aanbod bestaat uit ruim 150 cursussen op MBO, HBO en WO niveau, 11 vakbeurzen, 20 tot 25 themabijeenkomsten en een lidmaatschap tot het High Tech Platform, dat inmiddels uit 600 leden bestaat. Hierbij werken we nauw samen met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi)overheden, kennis- en onderwijsinstellingen.

Organisatie en locatie
Het Mikrocentrum team bestaat uit 47 vaste medewerkers, 140 freelance docenten en 20 overige freelance medewerkers. Mikrocentrum is opgestart in 1968 in Utrecht en is sinds 1976 gevestigd in Eindhoven. Eind 2018 is het Mikocentrum verhuisd naar Veldhoven. De hoofdvestiging is op de De Run 1115 te Veldhoven en er is een dependance in het Beta-gebouw op de High Tech Campus in Eindhoven. De organisatie is sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd.


Nieuws gerelateerd aan Mikrocentrum

Mikrocentrum

Leer, ontmoet en beleef tijdens de Precisiebeurs 2018

De wereld verandert in een razend tempo. Productieprocessen en machines moeten steeds sneller en efficiënter werken en trends als miniaturisering zetten onverminderd voort, waarmee de eisen aan systemen en componenten steeds hoger worden. Bovendien wordt samenwerking steeds belangrijker.

Lees meer »
Vision, Robotics & Motion

Zeer succesvolle 17e editie Vision, Robotics & Motion

Op 6 en 7 juni vond de 17eeditie van vakbeurs Vision, Robotics & Motion, georganiseerd door Mikrocentrum, plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. De 1380 bezoekers ontdekten gedurende deze twee dagen slimme oplossingen om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij ...

Lees meer »