Limis BV

Capitool 41
7521 PL Enschede

T: (+31) 053 – 740  07 50
W: www.limis.nl


Limis Planner, planningssoftware voor productiebedrijven
Limis Planner berekent, optimaliseert en visualiseert de productieplanning. Limis biedt met de software een oplossing voor de complexe productieplanning in de metaal-, hout- en kunststofindustrie en overige discrete productie in het MKB en MKB+.

Indien u uw productie niet meer optimaal kunt plannen vanuit ERP of Excel, u grip en inzicht mist en uw planning en organisatie verder wilt professionaliseren dan helpen wij u graag met uw planningsuitdaging. Limis Planner zorgt, gekoppeld aan ERP of stand-alone, voor een 24/7 up-to-date inzicht in de planning van uw productieproces.

Met als resultaat:

  • een betere leverbetrouwbaarheid
  • kortere doorlooptijden
  • tijdsbesparing op plannen
  • besparing op onnodige tussenvoorraden en productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden.

Daarnaast is het eenvoudig om in te springen op spoedorders tussendoor en op tijd in te grijpen bij dreigende bottlenecks.
Door het optimaliseren van de productieplanning kunt u het voorraadniveau van  onderhanden werk, eindproduct en grondstoffen reduceren. Limis Planner zorgt tevens voor een reductie van omsteltijden en uitbestedingen en houdt ook rekening met onbemande productie.

Gebruikersgemak
Limis Planner beschikt over zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve schermen. In een oogopslag ziet u op het startscherm welke orders kritiek zijn en waarop moet worden ingegrepen om leverdata te kunnen garanderen. U kunt zodoende plannen op uitzonderingen.

De uitgebreide Shop Floor Control zorgt dat de juiste werknemer op de juiste tijd aan de juiste taak op de juiste machine begint. Limis Planner zorgt ervoor dat alle benodigde informatie, materialen en gereedschappen voorhanden zijn voordat het de werkvloer op gaat.

De capaciteitsgrafieken maken alle gewenste informatie over capaciteiten en belading grafisch inzichtelijk, Daarnaast biedt Limis Planner een reeks dashboardrapportages waarmee door middel van grafieken het verloop van uw productieproces (kpi’s) in beeld wordt gebracht. De verschillende grafieken maken knelpunten inzichtelijk en zijn een instrument om op te sturen.

De software is modulair opgebouwd en schaalbaar waardoor de software goed bij uw wensen en eisen aansluit.

Nieuws gerelateerd aan Limis BV