Jan van Dam Transport BV

Industrieterrein Tappersheul
Wilgenweg 20
3421 TV Oudewater

T: 0031 348 564 540
F: 0031 348 562 670

info@janvandamtransport.nl
www.janvandamtransport.nl

Jan van Dam Machine Transport is een transportbedrijf dat door heel Europa industriële machines vervoert. Niet alleen het transport van de machines maar ook het lossen en binnen brengen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Ook voor (de)monteren van bijvoorbeeld een productiestraat, inpakken, vergunningen, formaliteiten, zeevracht en luchtvracht bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Wij denken met u mee, bepalen de juiste aanpak, beoordelen eventueel de locatie ter plaatse en kunnen optreden als regisseur tijdens de uitvoering. Wat de reden ook is om een machine te transporteren, u wilt er zeker van zijn dat dit met de grootst mogelijke zorg gebeurt.

We zijn er trots op dat met een hecht team van medewerkers wordt samengewerkt. Veel van de opdrachtgevers zijn enthousiast over onze werkwijze, omdat we onze afspraken nakomen en omdat we op een professionele manier ons werk uitvoeren.

Nieuws gerelateerd aan Jan van Dam Transport BV

Jan van Dam Machine Transport en Jan van Dam Global Machine Logistics

Uw machinelogistiek van A t/m Z geregeld

‘We cover it all’. Dat is het motto van Jan van Dam. Met de bedrijfstakken Jan van Dam Machine Transport en Jan van Dam Global Machine Logistics (GML) neemt de specialist uit Oudewater de complete machinelogistiek voor bedrijven uit handen. Wereldwijd, vanaf de machineproducent tot en met de eindgebruiker.

Lees meer »