Goudsmit Magnetics

Petunialaan 19
NL 5582 HA Waalre

T: +31-(0)40-2213283
F: +31 (0)40-2217325
E: systems@goudsmit.eu
W: www.goudsmitmagnets.com


Goudsmit Magnetics, driven by magnetism since 1959
Goudsmit Magnetics Group is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerpen en vervaardigen van magneten en magneetsystemen voor metaalseparatie, recycling, transport, heffen, grijpen en demagnetiseren in diverse industrie takken. Maar ook magneten en componenten volgens AS9100c (Aerospace) ISO 9001 en ISO/TS 16949 standaards. Intensief contact tussen bedrijf, original equipment manufacturer en eindgebruiker, in combinatie met jaren van opgebouwde kennis en hypermoderne engineering, resulteert in functionele klantgerichte oplossingen. Sinds de oprichting in 1959 heeft dit familiebedrijf miljoenen magneetsystemen geproduceerd, die hun weg gevonden hebben naar alle continenten. Ontwikkeling en engineering vinden plaats in het hoofdkantoor in Nederland. Innovatie en kwaliteit, evenals klantgerichtheid staan hierbij voorop.

Nieuws gerelateerd aan Goudsmit Magnetics

Probleemloos transporteren van scherpe staaldelen

Magnetische slide conveyors of gesloten magneet-transporteurs vinden hun toepassing in de metaalen plaat verwerkende industrie. Zij bieden de juiste oplossing voor het probleemloos transporteren van staaldelen zoals stans- en trimafval, frees-, boor-, draai- en persresten, kogels, spijkers en overige staaldelen.

Lees meer »

Magnetische timingbelt hanteert plaatstaal

Voor het snel en exact plaatsen van staalplaten in een pers heeft Goudsmit Magnetics uit Waalre een magnetische timing belt ontwikkeld die platen aan- en afvoert in en uit de pers. Het aan- en afvoeren gebeurt met een acceleratie snelheid van 6 m/s2.

Lees meer »