Cellro

Cellro B.V.
Koningsschot 41
3905 PR Veenendaal
The Netherlands

T: +31 (0)318 627 100
F: +31 (0)318 627 101
E: info@cellro.com
w: www.cellro.com

linkedin        twitter

De hoogwaardige verspaning bruist van de potentie en mag trots zijn op een hoge kwaliteitsstandaard. Maar om wereldwijd competitief te blijven, moet de industrie kosteneffectiever produceren, zonder in te leveren op kwaliteit. Cellro gelooft dat de oplossing voor dit dilemma schuilt in slimme automatisering die het machinerendement maximaliseert, zelfs als we geen idee hebben hoe die toekomstige productie eruitziet.

Sinds de oprichting in 2004 maakte Cellro al snel naam met hun vernieuwende benadering van automatisering: gestandaardiseerde modulariteit. In plaats van zich neer te leggen bij de rigiditeit van automatisering, konden gebruikers eindelijk functies en uitbreidingen van hun systeem op elk moment verwisselen. Gestandaardiseerde modulariteit verenigde de betrouwbaarheid van standaards met volle flexibiliteit voor de toekomst. Die filosofie houdt tot op de dag van vandaag stand. Cellro stelt verspaners van klein- en midserie in staat om te produceren tegen minder arbeidskosten, met meer output per uur en een hogere totale productie. Your Machines, More Profitable.

Nieuws gerelateerd aan Cellro

Cellro_Inspiratiedag (3)

Inspireren rond automatiseren van verspaningsmachines

Dat verspanende machines automatisch beladen en ontladen kunnen worden, dat weet intussen iedereen in de metaalindustrie. Maar wist u ook dat dit voor uw proces en uw producten kan werken? Dat is het uitgangspunt van de Inspiratiedagen die Cellro elke maand in-huis organiseert.

Lees meer »
AMB 2018

Cellro op AMB 2018: Elevate en Xcelerate

Op de aanstaande AMB, van 18 tot 22 september in Stuttgart, zal Cellro haar nieuwe automatiseringsoplossing voorstellen: Elevate. Het systeem, dat wordt gebruikt voor het beladen en ontladen van CNC-machines, bouwt voort op dezelfde modulaire technologie van Cellro als het bekende Xcelerate-systeem.

Lees meer »