Carmitech

Biesen 2b
5986 PC Beringe

T: +31 85 782 34 47
M: +316 46 62 08 07
E: info@carmitech.com
W: www.carmitech.com

Altijd de best passende machine!

Carmitech helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wij luisteren in een persoonlijk gesprek naar uw wensen en eisen, denken actief met u mee en geven u vervolgens een goed onderbouwd, deskundig advies! 

Samenwerking met technische partners
Bij de aankoop van een machine is service en onderhoud uiteraard een belangrijke factor. Daarom werken wij bij Carmitech alleen met deskundige partners, vakmensen die u bijstaan tot alles naar wens functioneert. Omdat we de lat hoog leggen, werken we uitsluitend samen met vakspecialisten die staan voor flexibiliteit, uitzonderlijke kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Carmitech vertegenwoordigd merken als RWT breedband ontbraammachines, Peitzmeier langbandschuurmachines, TableGrinder en  Bluetech Tapmachines.

Daarnaast werken we als partner samen met Metall BV ( o.a. Gasparini ,en RICO kantbanken en scharen, RAS zwenkbuigmachines, Muratec pons en Ponslaser combinaties) en NUKON lasersnijmachines  (2D en gecombineerd buis/2D fiber lasersnijden)

MEER OVER CARMITECH.

Nieuws gerelateerd aan Carmitech

Carmitech

Zorgeloos slijpen, afronden en finishen

Kennis van zaken, deskundig advies, korte lijnen en een persoonlijke, no-nonsense benadering, in combinatie met kwaliteitsmachines en een gedegen service- en onderhoudspakket. Daarmee onderscheidt Carmitech, specialist in opslagsystemen en schuur-, slijp- en borstelmachines zich sinds 2015.

Lees meer »
Carmitech

Specialist op het gebied van nabewerking

“Een jaar of tien geleden was er minder vraag naar machines voor nabewerking, maar sinds een jaar of vijf neemt de vraag hand over hand toe”, opent Jeroen Carmiggelt het gesprek. Carmiggelt is directeur en eigenaar van Carmitech en heeft zich gespecialiseerd in machines voor nabewerking.

Lees meer »