CAD2M

Logistiekweg 34
7007 CJ Doetinchem

T: +31 314 377050
F: +31 314 363501
E: info@cad2m.nl
W: www.cad2m.nl


De brug van idee naar markt
Partner in het optimaliseren van uw maakproces

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Zij ondersteunen u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer. Ze zetten de behoefte van klanten om tot één praktische totaaloplossing. Het gehele proces wordt begeleid met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. Zo slaat CAD2M samen met haar klanten de brug van idee naar markt. Het resultaat is een kortere ontwikkel- en productietijd, snellere time-to-market en verhoogde productiviteit.

Strategisch partner
CAD2M biedt meer dan soft- en hardware oplossingen. Ze denken op hoog niveau met u mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op uw werkvloer. CAD2M doet er alles aan om u te ontzorgen: na een bedrijfsscan op knelpunten en kansen realiseren ze samen met u de best passende oplossing. Ze kennen uw uitdagingen, dankzij het Experience Centre IF-Adamas. Bij dit zusterbedrijf –en tevens fabrikant van de dddrop 3D printer- zien zij de toepassing van hun oplossingen in de praktijk aan het werk. CAD2M is vooruitstrevend op het gebied van overkoepelende thema’s als Internet of Things, Smart Industry en Configure-To-Order. Zo kunnen ze u optimaal blijven ondersteunen, nu en in de toekomst.

Producten
SOLIDWORKS
Een intuïtieve 3D-ontwerp-oplossing voor het snel en makkelijk creëren van onderdelen, samenstellingen en 2D tekeningen.

CAM Software
De krachtige softwarepakketten SolidCAM, InventorCAM en Eureka zijn compleet geïntegreerd in SOLIDWORKS en Inventor. Naast sterke software biedt CAD2M alle ingrediënten voor een geslaagd CAM project: klantspecifieke post-processoren,  gedegen training en de beste support.

DriveWorks
DriveWorks software configureert automatisch producten op basis van kennisregels. Deze ontwerpautomatisering én verkoop configurator is geschikt voor bedrijven die een product verkopen met steeds dezelfde basis, maar toch elke keer iets anders is.

Dddrop 3D printers
Dddrop maakt 3D printers voor de professionele markt, met slechts één doel voor ogen: 100% klanttevredenheid. Dit Nederlandse product onderscheidt zich doordat het alle belangrijke features combineert, voor een scherpe prijs.

Nieuws gerelateerd aan CAD2M

CAD2M

Wat houdt goede CAM-software in voor de maakindustrie?

Het is een retorische vraag. Sander Vermeulen, accountmanager bij het Doetinchemse CAD2M beantwoordt hem uitvoerig. “Allereerst dient goede CAM-software te voorzien in hergebruik van allerhande zaken. Denk aan hergebruik van gereedschappen, hergebruik van bewerkingen en toepassingen.

Lees meer »

Elk succesvol CAM-project begint bij onvoorwaardelijke aandacht

Teun Willems, marketingmanager bij CAD2M en Sander Vermeulen, accountmanager bij CAD2M, kijken terug op een geslaagd webinar, waarin CAD2M adviezen geeft om een CAM-project succesvol te laten zijn. “We zijn geen dozenschuiver, die klakkeloos een softwarepakket levert”, zegt Vermeulen.

Lees meer »