Bezoek aan Dormer Pramet smaakt naar meer

Bezoekers van de stand van Dormer Pramet worden tijdens de TechniShow warm verwelkomd door ons Benelux verkoopteam! Samen met een brede selectie van roterende en wisselplaatgereedschappen, wordt een culinaire traktatie aangeboden in Hal 9, Stand B100.  Dit is de eerste keer dat Dormer Pramet in de nieuwe alliantie en in een geheel nieuwe huisstijl deelneemt aan de TechniShow.

TechniShow 2018 vindt plaats in Utrecht van 20 tot 23 maart, en is de grootse vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux. Hier vindt u innovaties, demonstraties, presentaties en workshops op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, accessoires en gereedschappen. Meer dan 44.000 bezoekers zullen naar verwachting de beurs bezoeken.

Dormer Pramet

Tijdens de beurs kunt u kennis maken met onze onlangs gelanceerde producten, zoals de Force X volhardmetalen boren, hoge voedingsfrezen en wisselplaten, nieuwe hardmetaalsoort voor staal en Hydra boren. Ook zal de hele Shark Line-serie van materiaal specifieke tappen te zien zijn op de TechniShow, inclusief de nieuwste toevoegingen van de 3xD tappen voor staal en roestvast staal.

Bezoekers van de TechniShow kunnen ook onze tools in actie zien op de stand van DMG Mori, Hal 12, Stand C058, waar verschillende tests en demonstraties worden gegeven door ons Dormer Pramet team.

TechniShow biedt een ideale gelegenheid om met ons ervaren Benelux-team te praten en een aantal van onze nieuwste en meest populaire gereedschappen te bekijken, terwijl u geniet van onze heerlijke gebakken gerechten!

Registreer u nu gratis via www.dormerpramet.nl/technishow. Meer informatie over de beurs vindt u op www.technishow.nl.

Dormer Pramet